петак, 16 априла

Agromax стручна мишљењаПрема ФТС, извршни органи друштва нису укључени дисквалификовани лица. Наша производња запошљава високо квалификоване стручњаке са дугогодишњим искуством, који су стално побољшавају своје знање и вештине. За 10 година ГЦ “Агромакс” малог бизниса је постао један од водећих производних компанија у Русији и ЗНД. Наш производни капацитет и количине млечних опреме повећана десет пута.

Оснивачи ДОО “Agromax”

Кликом на “Пошаљи захтев”, пристајем на обраду личних података. Портал је имплементиран функционалност набавке за велико дилера и становништву, на пружа претрагу производа на занимљив профил.

Сва расположива опрема и налазе се у нашој бази података.

Ваш браузер не испуњавају техничке услове за рад са СПАРК. Информације о извршном поступку против «Цруисе-Ауто” не може наћи.

репринт материјала са сајта је дозвољена уз писмену сагласност управе сајта. У овом часопису објављује чланке међународног фонда рељефа хитности за УН децу (УНИЦЕФ) и Саве децу Добротворни фонд за “Гиве Лифе! “, Који се преноси од продаје од 1 рубље сваког броја часописа, тако да свако ко купи часопис, учествује у добротворне манифестације. Часопис је пријатељ са својим читаоцима, објављују своје писма, цртежа, приче, занимљиве рецепте, занати, итд је.

Мишљење фирма Агромакс

Agromax

пољопривредне понуде компаније углавном скупих увозних опреме за индустрију млека. Производња и испорука хигх-тецх млечних опремом и специјализовани млечне система за сектор агро-индустријског у Русији и земљама ЗНД.

Постоје објављују дирљиве изјаве од деце основношколског узраста. Детаљне информације о жиговима, проналазака, малих патената, укључујући матични број, датум почетка и престанка статуса.

  • ђубриво са великим бројем елемената у траговима, буи ин Уфа ђубрива агромакс, ђубриво чаробњака.
  • Компанија “Листерра” нуди течност комплексно ђубриво са микроелемената у хелирани облику сопствене производње за фолијарну примену пољопривредних културе.

    sto се на основу података из регистра.

    u картици предузећа можете видети списак лиценцираних врсте делатности организације.

Наши клијенти – стотине профитабилних стоке предузећа и фарми. Основна сврха његовог настанка је био да се произведе модерну млекаре опрема за пољопривреду по приступачним ценама, што је квалитет не заостаје за иностраним аналоге. За Руске Федерације, и подржати развој агробизниса и основано за производњу фабрике компаније “ИзхAgromax».

Композиција у потпуности у складу са карактеристикама земљишта, је одабрана тако да ниједан негативни утицај на земљиште, је безбедан за људе и животиње. Лек убрзава клијање семена, тако да се широко користи као потапањем. Компанија је регистрована пре 11 година, што указује да је стабилан рад и надзор јавних власти. Ако сте власник или руководилац ове компаније, можете да додате или измените контакт информације. Такође, можете се регистровати и користити специјалне цене за управљање странице.

капиталне Ф1.1310Уставни (капитал, одобрен фонд, доприноси партнера) 0тис. 2018Страховие доприноса за обавезно социјално осигурање од привремених рубаља инвалидности и материнства. 2018Страховие и других доприноса за обавезно пензијско осигурање у корист руских рубаља у Фонду ПИО. ГодНаименованиеСумма2018Страховие доприноса за обавезно здравствено осигурање радно способног становништва да

се пренети на буџет рубаља фонда Федерални Обавезно здравствено осигурање.

Ф2.2520Резултат из других послова који нису укључени у нето добитак (губитак) периода0тис. Ф1.1300Итого под одељак ИИИ – капитална и резерви12987тис

.

Било какво копирање сопственог материјала је дозвољено уз обавезно коришћење референце ресурса. Ваш браузер не пружа пуну подршку за јавасцриптс, који могу довести до кашњења у раду на страницама портала.

У реалном времену можете видети не само одређен датум, време и број собе, али стварни почетак и крај времена састанка о свим питањима која се тичу компаније. Испитати график захтева поднетих на арбитражу у случајевима који укључују компаније у посматраном периоду као тужилац и тужени. Пуна информације о залоге физичких и правних лица. Информације о датуму и броја обавјештења, залогодавца и залогодавцу, као и предмета залоге. Кликом на “Захтев за позив”, пристајем на обраду личних података.

Продавнице средстава за заштиту биља и ђубрива у Москви

У биљкама расте до екстремним температурним променама и недостатак отпорношћу у погледу влаге. Агромакс Тсинк200 – висококонцентрована ђубриво врх облачења, омогућавајући да се надокнади мањак цинка у биљкама током вегетације фолијарно. Растворљив у води и мембрана облик цинка проникател обезбеди потпуну апсорпцију цинка и повећати мобилност елемента у биљним ткивима. Цинк је неопходан за нормално функционисање биљних хормона, нуклеинске киселине, повећава полена плодности, стимулише апсорпцију калцијума. Азотобацтер – убрзава раст, повећава имунитет и других хортикултурних усева, наравно обогаћује земљу

.

About

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *